Eurospin - Katalozi i letci

Eurospin su 1993. godine osnovala četiri partnera s dugogodišnjim iskustvom u maloprodaji kao talijanski odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. Kompanija je uspjela prilagoditi format diskont trgovine potrebama za kvalitetnim proizvodima u skladu s okusom i tradicijom pojedinačnih tržišta.


Formula se pokazala pobjedničkom, zbog čega Eurospin postaje mjerilo ne samo za kupce već i za one koji traže uspješan poslovni projekt. 

Tijekom godina, mreža prodavaonica proširila se na cijelu Italiju i susjednu Sloveniju, sve više ljudi odabralo je Eurospin, a ponuda je obogaćena prilagodbom novim potrebama i trendovima. Filozofija grupe Eurospin nije se promijenila: raditi sa najvećom predanosti da brand Eurospin uvijek bude jamstvo uštede i kvalitete. 

Godine 2000. grupa slavi vodstvo u sektoru po broju prodajnih mjesta , prometu i broju kupaca u Italiji te svakodnevno radi na tome da postane jedna od najznačajnijih tvrtki u Europi, neprestano održavajući cijene niskima, a proizvode kvalitetnima. 

Zahvaljujući ovom rezultatu i zahvaljujući kupcima, Eurospin je odlučio započeti proces širenja po Europi koji je osnova ustava grupe (vidi naš logo). Tako je 2004. godine otvorena prva poslovnica u Sloveniji, gdje Europin sada ima više od 50 trgovina. 

Brže od bilo kojeg drugog konkurenta, Eurospin uspijeva otvoriti nove trgovine i doseći 2015. godine 1000 prodajnih mjesta. To omogućuje grupi da se lakše bavi ne samo najnaseljenijim područjima tržišta u kojima posluje, nego i malim općinama ili ruralnim područjima gdje je obično ponuda manja. 

Temelj Eurospin distribucijskog modela postaje sve uspješniji tijekom godina, a 2016. godine postignut je značajan rezultat od 10 milijuna kupaca. 

Stoga, svjesni čvrstoće našeg komercijalnog prijedloga, namjeravamo širiti koncept pametne kupnje u novim europskim zemljama koje pokazuju visoki potencijal rasta i u kojima se naš model potrošnje može primijeniti.

Eurospin katalog

Pametna kupnja

od 28.09.2023 do 04.10.2023

Eurospin katalog

Pametna kupnja

Katalog je istekao

Eurospin katalog

Pametna kupnja

Katalog je istekao

Eurospin katalog

Pametna kupnja

Katalog je istekao

Eurospin katalog

Pametna kupnja

Katalog je istekao

Želiš primati kataloge omiljenih trgovaca čim izađu?
Možeš ih prelistati uvijek, na mobitelu ili računalu.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.