Mura - Katalozi i letci

Društvo Mura i partneri d.o.o. je  osnovano 1. travnja 2009. godine kao kćerinsko društvo Mure d.d. i pri osnivanju preuzela je ulogu zdravog jedra u kojem će se održavati strogo specijalizirano znanje zahtijevnijeg segmenta tekstilne industrije i što više radnih mjesta.

Tržišnu i poslovnu uspješnost društvo si osigurava  prikladnom poslovnom politikom, unutrašnjom organizacijom, fleksibilnošću, oblikovanjem proizvoda i usluga po mjeri i zahtjevima kupaca.

Siječnja 2011. godine društvo  je kupilo firmu Mura Evropska hiša mode d.o.o. koja je specijalizirana za razvoj i marketing kolekcija robnih marki Mure. 

U siječnju 2011.godine firma Mura in partnerji  kupila je firmu Mura Evropska hiša mode d.o.o. koja je specijalizirana za razvoj i marketing kolekcija robnih marki Mure.  Tijekom 2011. godine i početkom 2012. dolazi do vlasničkih i organizacijskih promjena.

Firme Mura in partnerji i Mura d.o.o. Zagreb u kolovozu 2011. godine kupuje firma AHA Moda  d.o.o. zajedno s pripadajućim pokretninama i nekretninama i istovremeno postaje i  vlasnik robnih marki Mura i e.mura.

AHA Moda d.o.o.je firma koja djeluje u okviru AHA Grupe koja se do kolovoza 2011. godine sastojala od sedam tvrtki sa ukupno 700 zaposlenih. Godišnja konsolidirana prodaja  AHA Grupe iznosila je  65 milijuna EUR, a  u svom poslovanju uspješno surađuje s mnogim poznatim međunarodno priznatim tvrtkama, od kojih izdvajamo firme  Ikea, Bosch Simens, Philips, Gorenje, Gucci, Dolce&Gabbana , Wolford, Harrdos, Volkswagen Group, JUB ...

Mura katalog

Ženska kolekcija

Katalog je istekao

Mura katalog

Muška kolekcija

Katalog je istekao

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

Moraš se složiti s uvjetima upotrebe.

® 2017 sMind d.o.o.